Özel Raketler'de Sona Doğru

ÖZEL RAKETLER'DE SONA DOĞRU

      Okulumuz özel eğitim sınıfı öğretmen ve öğrencilerinin de içinde bulunduğu Özel Raketler eTwinning Projesi tamamlanıyor.

      Eylül 2021'de özel gereksinimli öğrencilere masa tenisini sevdirmek ve onlara masa tenisi oynamayı öğretmek amacıyla Özel Raketler eTwinning projesi kurulmuştu. Kurucu ortağı olan okulumuzu özel eğitim öğretmenlerimiz Burcu YALÇIN ve Hasan İNCE öğrencileriyle birlikte temsil ettiler.

    Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz proje yazımı ve onay işlemlerinin ardından, 10 farklı ilden 10 farklı öğretmenle ve onlarca özel çocukla bir ekip oluşturdular.  Proje ekibinin oluşturulmasıyla proje kuralları, iş bölümü, müfredat ilişkilendirmesi ve planlama gibi altyapı hazırlıkları yapılarak öğrencilerin masa tenisi oynama becerileri ölçüldü ve performansları belirlenerek Masa Tenisi Beceri Öğretimine geçildi. Öğretim etkinliklerin yanısıra yine konusu masa tenisi olan web 2.0 araçlarıyla dijital etkinlikler gerçekleştirilerek öğretim desteklenmeye çalışıldı.

      Proje süresince okullar kendi içlerinde aktif olarak çalışırken diğer okullarla da iş birliği yaparak eTwinning platformunun en önemli amaçlarından birini gerçekleştirmiş oldular. Öğretim etkinliklerinin planlanması, uygulanması, dijital etkinlikler, müfredatla ilişkilendirme başta olmak üzere projenin her aşamasında iş birliği yapıldı. Proje sonunda yapılan ortak ürünlerle bu iş birliği somutlaştırılmış oldu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gümüşhane Köse 60. Yıl Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)