Pençe Kilit Harekât Bölgesinde Şehit Olan Askerlerimizi Anmak Amacıyla Okulumuzda Bayrak Töreni Öncesinde 1 Dakikalık Saygı Duruşu Gerçekleştirildi.

Bakanlığımızın aldığı karar doğrultusunda, Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerlerimizi anmak amacıyla okulumuzda bayrak töreni öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

Bu kapsamda, Mili Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Sayın Bülent ÇİFTCİ, Keçiören İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Ramazan ÖBEKCİ ve Sayın Hakan DİNÇER okulumuzda gerçekleştirilen bayrak törenine katılarak öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte şehitlerimizi anmak  için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular. Tören sonunda Genel Müdürümüz Sayın Bülent ÇİFTCİ öğretmenlerimiz ile öğretmenler odasında bir araya geldi.

 

Devletimiz, vatanımızın ve milletimizin bekası için hiç düşünmeden canını ortaya koyarak şehitlik mertebesine eren Kahraman Askerlerimize  Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, hastanelerde tedavisi devam eden yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Keçiören Şinasi İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)