Ram Özel Eğitim Güçlendirme Eğitimleri - 2

"Özel Eğitim Gereksinimi Olan Öğrencilerin Okula Uyumunda ve Adaptasyonunda Davranış Problemleri ile Baş Etme ve Sınıf Yönetimi"  konulu etkinliğimizi gerçekleştirdik.

 Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Başkanı Prof.Dr.Macid Ayhan MELEKOĞLU ile "Özel Eğitim Gereksinimi Olan Öğrencilerin Okula Uyumunda ve Adaptasyonunda Davranış Problemleri ile Baş Etme ve Sınıf Yönetimi" etkinliğimizi;


Kurumumuz Müdürü Mutlu CANTAŞ'IN moderatörlüğünde, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kürşat Önder CEYLAN, aynı zamanda proje koordinatörümüz olan Prof.Dr. Macid Ayhan MELEKOĞLU'nun sunumları ve İlimizin özel eğitim okullarında ve sınıflarında görev yapan öğretmenlerimizin geniş çaplı katılımlarıyla zoom üzerinden gerçekleştirdik. Pandemi sürecinde uzun bir zamandan beri öğrencilerimizin  eğitim ortamlarınıdan uzakta kalmaları nedeniyle olası karşılaşılabilinecek durumlar ve çözüme yönelik paylaşımların ana temasını oluşturduğu etkinlikte özel eğitime gönül verenler olarak bir aradaydık. 


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Odunpazarı İbrahim Kurşungöz Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)