Rehber Öğretmenler Sene Başı Toplantısı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1. Rehber Öğretmenler Toplantımızı geçekleştirdik.

 

10 Ekim 2018 Çarşamba günü  Nurcihan Velicangil Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Firdevs SAVİ ÇAKAR, Burdur İl Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut BAYRAM, şube müdürümüz Mehmet ÇATALKAYA ve ilimizde görev yapan rehber öğretmenlerimiz katıldılar.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında yapılacak rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin tartışıldığı toplantının açılış konuşmasını Burdur İl Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut BAYRAM yaptı. Toplantıda rehber öğretmenlerimiz görüş alışverişinde bulundular. Doç Dr. Firdevs SAVİ ÇAKAR ile rehber öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini geliştirmek amacıyla yapılabilecek etkinlikler görüşüldü. İl şube müdürümüz Mehmet ÇATALKAYA ile TBM eğitimleri ve “Uyuşturucu ve Uçucu Maddelerle Mücadele” konuları konuşuldu.  Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

Toplantıya katılan başta Doç Dr. Firdevs SAVİ ÇAKAR, il milli eğitim müdürümüz Mahmut BAYRAM, şube müdürümüz Mehmet ÇATALKAYA olmak üzere  tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Merkez Burdur Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)