Rehberlik Servisimizden Motivasyon Videoları

Rehberlik servisimizden

motivasyon videoları

 

REHBERLİK ÖĞRETMENLERİMİZ ÖZELLİKLE DE LGS VE YKS’NIN YAKLAŞMASIYLA BİRLİKTE MOTİVASYON, ZAMAN YÖNETİMİ, VERİMLİ DERS ÇALIŞMA GİBİ KONULARDA ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI.

 

Okulumuzda öğretim yılı boyunca devam eden rehberlik çalışmaları Mayıs ayına geldiğimiz şu dönemde daha da yoğunlaştı. 8. ve 12. sınıf öğrencilerimizin Haziran ayında sınavlara girecek olması sebebiyle bu yöndeki çalışmalara ağırlık verilirken, bütün kademelerimiz için motivasyon, zaman yönetimi, verimli ders çalışma konuları üzerine sunumlar yapılıyor, görseller hazırlanarak okulumuzun panolarına asılıyor ve ilgili videolar öğrencilerimize izletiliyor.

 

LGS VE YKS HAZIRLIĞI

 

Ortaokul rehberlik öğretmenimiz Muhammed KÖKEÇ ikinci ara tatilin ardından 8. sınıf öğrencilerimizin artık Liselere Giriş Sınavı için son düzlüğe girdiğini belirterek, her bir öğrencinin en iyi sonucu alabilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Lise rehberlik öğretmenimiz Semiha KAŞAK ise, üniversite sınavına girecek olan son sınıf öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmaları adına her açıdan gerekli desteği sağladıklarını söyledi.  

 

VİDEOLAR VE GÖRSELLER

 

Rehberlik öğretmenlerimiz, rehberlik çalışmaları kapsamında uygun ders saatlerinde sınıflarımızda sunumlar yaparak seminerler veriyor. Bunun yanı sıra motivasyon, zaman yönetimi ve verimli ders çalışma videoları gerek şubelerde gerekse de okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize izletiliyor. 

Afiş, broşür gibi görseller de hazırlanarak sınıflarımız ve okulumuz koridorlarındaki panolara asılıyor. Böylelikle öğrencilerimizin potansiyellerini ortaya çıkarmasına yardımcı oluyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Geyve Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://geyvekizihl.meb.k12.tr/icerikler/rehberlik-servisimizden-motivasyon-videolari_13944396.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)