Resim Yarışması (1071'den 2071'e Türkiye Geçilmez)

Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi, millî birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, yurt savunması ile şehitlik konularında resim yarışması düzenlenmektedir. Yarışmaya Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilkokul ve ortaokullarda okuyan 1.- 8. sınıf öğrencileri katılabilmektedir. Düzenlenen resim yarışmasının amacı şu şekildedir:

a. Çocuklarımızın ve gençlerimizin demokrasi, millî birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, yurt savunması ile şehitlik konularında farkındalığının artırılması, 

b. Geleceğin teminatı olan çocuklara ve öğrencilere, millî, manevi ve insani değerleri ile tarihsel ve kültürel hassasiyetleri kazandırmak,

c. Öğrencilerde ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı ve devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler olmaları konusunda farkındalık oluşturmak.

d. Türk Milletinin bağımsızlığına kastedenlere teslim olunmayacağının vurgulanması.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda bağlantısı verilen şartnameye uygun olarak yaptıkları resimleri, şartnamede yer alan taahhütname ile birlikte en geç 25 Haziran 2021 Cuma gününe kadar okul idaresine teslim etmeleri gerekmektedir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Bayraklı Zihni Üstün Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)