Salgın Hastalık Sürecinde Psikososyal Destek Çalışmaları

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 20.08.2020 tarihinde 10:00-14:00 saatleri arasında e-konferans yoluyla Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinin PDR Bölüm Başkanları ve Psikososyal çalışmaları yürüten rehber öğretmenlerine yönelik olarak okullarda uygulanacak olan Psikoeğitim Programı ile birlikte Rehber Öğretmen/ Psikolojik Danışman, öğretmen ve veli oturumları hakkında bir bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün ilgi yazısı gereği 27.08.2020 tarihinde saat 10:00-11:00 arasında ilçemiz okullarında görev yapan Rehber Öğretmen/ Psikolojik Danışman'lara yine ilgi yazı gereği 28.08.2020 tarihinde saat 10:00-11:00 arasında ilçemizde Rehber Öğretmen/ Psikolojik Danışmanı olmayan okulların idareci ve öğretmenlerine yönelik uzaktan eğitim düzenlenmiştir.

İlçemizde Rehber Öğretmen/ Psikolojik Danışmanı olmayan okulların velilerine yönelik ise 11.09.2020 tarihinde saat 10:00-12:00 arasında uzaktan eğitim planlanmıştır.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün konu ile ilgili hazırlamış olduğu materyallere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Salgın Hastalık Covid-19 Normalleşme Çalışması -Psikolojik Danışman/ Rehber Öğretmen Oturumları

Salgın Hastalık Sürecinde Psikososyal Destek Çalışmaları -Öğretmen Oturumları

Salgın Hastalık Sürecinde Psikososyal Destek Çalışmaları -Veli Oturumları

Psikososyal Destek Hizmetleri Kapsamında Psikoeğitim Programı Okul Öncesi – İlkokul

Psikososyal Destek Hizmetleri Kapsamında Psikoeğitim Programı Ortaokul

Psikososyal Destek Hizmetleri Kapsamında Psikoeğitim Programı Ortaöğretim

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Muratpaşa Muratpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)