Kaynak:https://akcakalehem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTeknolojiyi tamamen yakalamış, personel ve eğitim araçlarıyla donatılmış, Belde ve Köylerdeki tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı sağlamış, İstihdama yönelik kurslarımızdan ürün elde etmeyi başarmış, Okur-Yazar oranını İlçemizde % 100’e çıkarmış, çağdaş pedagoji anlayışını kavramış bir kurum konumunda olmak.
MisyonKurs, seminer, toplantı, bilgi şöleni, kulüp ve benzeri etkinliklerle yaş, eğitim düzeyi, cinsiyet, din ve dil farkı gözetmeksizin, örgün eğitim sistemine hiç girmemiş ya da herhangi bir kademesinde bulunan veya bu kademelerden çıkmış kişilere; okuma-yazma öğretimi ve diğer eksik eğitimlerini tamamlamasına destek sağlayıcı eğitim vermek, tamamlama programları uygulamak, meslekî, sosyal ve kültürel bilgi ve beceriler kazandırmak ya da mevcut bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla İlçemiz Merkezi, Belde ve Köylerinde hizmet vermek.
Faks0414.411.20.32
Adreshttp//akcakalehem.meb.k12.tr/
İnternet Sitesihttps://akcakalehem.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAKÇAKALE İLÇE MERKEZİ
Ulaşımİle 55 km. ilçe merkezindeİlçemize ulaşım Urfa´dan kalkan minibüslerle sağlanmaktadır.Akçakale tam suriye sınırındadır.İlçeden köylere ulaşım da yine minibüslerle sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİle 55 km. ilçe merkezinde
Ders SaatleriDerslerin başlama bitiş saatleri haftanın yedi günü 08:00 - 24:00 saatleri arasında olup kurslara göre değişmektedir.
Isınma TürüKURUMUMUZ KLİMALARLA ISINMAKTADIR.
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı28
  • Derslik Sayısı4
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://akcakalehem.meb.k12.tr/63/02/205855/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)