Şanlıurfa / Akçakale Cumhuriyet İlkokulu

Adres:Hürriyet Mahallesi Ahmet Bahçıvan Caddesi No37 Akçakale/Şanlıurfa Web Sitesi:https://akcakalecumhuriyetioo.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Akçakale Okulları, Şanlıurfa İlkokulları, Şanlıurfa Akçakale İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şanlıurfa İlkokul Haberleri, Şanlıurfa Akçakale İlkokul Haberleri
Kaynak:https://akcakalecumhuriyetioo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
MisyonBiz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
AdresHürriyet Mahallesi Ahmet Bahçıvan Caddesi No37 Akçakale/Şanlıurfa
İnternet Sitesihttps://akcakalecumhuriyetioo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİLÇE MERKEZİ
UlaşımİLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR. İL MERKEZİNE UZAKLIK:55 KM
Ders Saatleri08:30-14:10
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER (FUEL-OİL)
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı24
  • Öğrenci Sayısı632
  • Derslik Sayısı12
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://akcakalecumhuriyetioo.meb.k12.tr/63/02/817110/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)