Şanlıurfa / Halfeti Aşağı Göklü Ortaokulu

Telefon:yok Adres:Aşağıgöklü Mah. Halfeti / ŞANLIURFA
Kurumumuz Şanlıurfa ve Gaziantep il merkezlerine ortalama 110 km, Halfeti ilçe merkezine ise 20 km uzaklıkta olup personellerimiz özel araçları ve servis ile ulaşım sağlamaktadır.
Şahsi Araç,Servis
Web Sitesi:https://asagigokluortaokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Halfeti Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Halfeti Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Halfeti Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://asagigokluortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
MisyonDavranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
BaşarılarOkulumuz, gerek il gerek ilçe bazında yapılan sportif ve sanatsal etkinliklere aktif katılım sağlayıp dönem dönem başarılı sonuçlar elde etmektedir.
Futbol, basketbol, voleybol, atletizm vs. spor dallarında gösterdiği başarılar sonucu alınan kupa ve madalyalar okulumuzun giriş bölümünde sergilenmektedir.
Telefonyok
Faksyok
AdresAşağıgöklü Mah. Halfeti / ŞANLIURFA
Kurumumuz Şanlıurfa ve Gaziantep il merkezlerine ortalama 110 km, Halfeti ilçe merkezine ise 20 km uzaklıkta olup personellerimiz özel araçları ve servis ile ulaşım sağlamaktadır.
Şahsi Araç,Servis
İnternet Sitesihttps://asagigokluortaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımŞahsi Araç,Servis
Merkezden UzaklıkKurumumuz Şanlıurfa ve Gaziantep il merkezlerine ortalama 110 km, Halfeti ilçe merkezine ise 20 km uzaklıkta olup personellerimiz özel araçları ve servis ile ulaşım sağlamaktadır.
Ders Saatleri08.30 - 12.30
13.20 - 14.50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerFutbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi.
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı106
  • Derslik Sayısı16
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://asagigokluortaokulu.meb.k12.tr/63/06/719865/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)