Şanlıurfa / Halfeti Sırataşlar Mustafa Şahin İlkokulu

Kaynak:https://sirataslarmustafasahinioo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÜlkemizin geleceği olan öğrencilerin fikirlerine önem veren , sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcı ve yenilikleri destekleyen , yönetim için karar alma sürecinde şeffaf ve eşitliği esas tutan ve bu nedenle öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlayarak, kaliteyi ön planda tutan , paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyan kurum olmaktır.
MisyonAtatürk ilke ve devrimlerine bağlı ,cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Faks04147651100
AdresSırataşlar Köyü HALFETİ/ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://sirataslarmustafasahinioo.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz il merkezine 100 km uzaklıkta,ilçe merkezine ise 25 km uzaklıktadır. Öğretmenler kendi özel araçlarıyla geliyorlar. Tek araç varsa hepsi birlikte ,birden fazla araç varsa değişimli olarak geliyorlar. Özel araçları yoksa öğretmenler kendi aralarında birleşip servis ayarlayarak ulaşımı sağlıyorlar.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezine 100 km uzaklıkta,ilçe merkezine ise 25 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders Saatleri08.30 Başlangıç
14.10 Bitiş
Isınma TürüSobalı
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı65
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://sirataslarmustafasahinioo.meb.k12.tr/63/06/704664/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)