Şanlıurfa / Siverek Büyük Tepe Ortaokulu

Adres:BÜYÜKTEPE MAH. BÜYÜKTEPE KÜME EVLERİ NO: 62 SİVEREK / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://siverekbuyuktepeortaokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Siverek Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Siverek Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Siverek Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer çocuk ilgi, yetenek ve mizacı doğrultusunda eğitimden kariyere uzanabilecek, potansiyelini gerçekleştirme imkânına kavuşacak. Her çocuğun öz yeterlilik duygusu ve iradesi gelişecek, çocuklar öğrenmeyi sevecek, bilgiyi toplumsal değere dönüştürebilecek. İnsani, millî ve manevi değerleri ile her çocuğun donanımı gelişecek, böylece çocuklar hem kendini tanıyacak hem de çevre duyarlılığını içselleştirecek. BÜYÜKTEPE İLK/ORTAOKULU
MisyonÖzgüvenini kazanmış, milli, ahlaki ve kültürel değerlere bağlı; sorumluluk bilinci, sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularına sahip; yeteneklerinin farkına varan ve onları geliştirme fırsatlarını değerlendirebilen; kitap okuma alışkanlığı kazanmış, vatanını ve milletini seven bireylerden meydana gelen bir toplumun oluşmasına katkı sağlamak.
AdresBÜYÜKTEPE MAH. BÜYÜKTEPE KÜME EVLERİ NO: 62 SİVEREK / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://siverekbuyuktepeortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBÜYÜKTEPE KÖYÜ SİVEREK MERKEZE 38 KM MESAFEDE OLUP YOLUMUZ ASFALTTIR.TAŞIMA İLE GELEN KÖYLER VE BÜYÜKTEPE KÖYÜ GEÇİMİNİ HAYVANCILIK VE TURİZMLE SAĞLAMAKTADIR.
Ulaşımİlçemiz Siverek Merkezine 38 km uzaklıktadır. Asfalt bir yola sahiptir. Servis ile sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçemiz Siverek Merkezine 38 km uzaklıktadır. Asfalt bir yola sahiptir.
Kontenjan BilgileriİLKOKULDA 51- ORTAOKULDA 123 ÖĞRENCİMİZ BULUNMAKTADIR.
Ders Saatleri08:30-14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı121
  • Derslik Sayısı6
  • Kütüphane Sayısı2
Kaynak:https://siverekbuyuktepeortaokulu.meb.k12.tr/63/09/742828/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)