Şanlıurfa / Siverek Şehit Ramazan Avcı İlkokulu

Adres:SÖYLEMEZ MAH. ASİÇAYIR KÜME EVLERİ ASIÇAYIR OKULU BLOK NO: 38 SİVEREK / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://sehitramazanavciilkokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Siverek Okulları, Şanlıurfa İlkokulları, Şanlıurfa Siverek İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şanlıurfa İlkokul Haberleri, Şanlıurfa Siverek İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek. Öğrenciye kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak. Öğrencinin, mesleki ilgi ve yeteneklerini açıklık kazanmasını sağlama, gelecekteki mesleğini seçmesini kolaylaştırmak.
MisyonBizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için durmadan çalışacağız.
AdresSÖYLEMEZ MAH. ASİÇAYIR KÜME EVLERİ ASIÇAYIR OKULU BLOK NO: 38 SİVEREK / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://sehitramazanavciilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSöylemez Mah. Asiçayır Sk. No40 Siverek/ŞANLIURFA
Ulaşımİl merkezine 141 ilçe merkeze 51 kmServis-asfalt ( Öğretmenler belirledikleri servisle Siverek ilçesinden okula geliş gidiş yapmaktadırlar.)
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 141 ilçe merkeze 51 km
Ders Saatleri07:50 - 14:35
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüELEKTRİKLİ KALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı177
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://sehitramazanavciilkokulu.meb.k12.tr/63/09/766402/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)