Şanlıurfa / Viranşehir Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

Telefon:0414 511 1655 Adres:AZADİ MAH. ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ CAD. VİRANŞEHİR MESLEKİ TEKNİK VE EĞİTİM MERKEZİ BLOK NO 2 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://viransehirnecipfazilkisakurek.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Viranşehir Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Viranşehir Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Viranşehir Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://viransehirnecipfazilkisakurek.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda;öğrenci,veli ve kurumdaki tüm çalışanlarıyla bir takım çalışması içinde, öğrenciyi en önemli değer olarak görüp ,onun duygu ve düşüncelerini önemseyerek, öğrencilerimizin kendilerine yetebilen, topluma faydalı, sorumluluk alabilen,soran,sorgulayan,çözüm üreten, insan haklarına saygılı, mutlu bireyler olarak yetişmeleri için devam edecekleri bir üst öğrenim kurumuna hazır hale gelmelerini sağlamaktır.
MisyonÇağın gerektirdiği her türlü eğitim imkanlarıyla donatılmış, temiz ve düzenli ,Güleryüz anlayışıyla hareket edilen bir ortamda; kendisine güvenen, araştırmacı ve sorgulayıcı, sorun çözme yeteneği gelişmiş, ekip çalışmasına inanan eğitimciler ile birlikte; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı ,sorumluluk sahibi, ileri görüşlü, soran ve sorgulayan,kararlı,kendine yetebilen ve üretken bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Telefon0414 511 1655
AdresAZADİ MAH. ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ CAD. VİRANŞEHİR MESLEKİ TEKNİK VE EĞİTİM MERKEZİ BLOK NO 2 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://viransehirnecipfazilkisakurek.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİlçe merkezine uzaklık yaklaşık 1 km dir. Şehir içi dolmuşları veya özel araçlarla yapılabilir.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine uzaklık yaklaşık 1 km dir.
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı37
  • Öğrenci Sayısı552
  • Derslik Sayısı31
Kaynak:https://viransehirnecipfazilkisakurek.meb.k12.tr/63/11/766769/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)