Save The Planet(gezegeni Koru)

 

     İnsanoğlu dünyadaki yaşamını rahatlatmaya çalışırken dünyayı tahrip etmeye devam ediyor. Sebep olduğumuz çevre kirliliğinin bugün bizi etkilemediğini düşünebiliriz. Ama gerçek şöyle; sebep olduğumuz tüm tahribatlar hayat kalitemizi doğrudan etkiliyor. Her gün, güne başlarken sonraki yılların suyu ile yüzümüzü yıkıyor, önümüzdeki yılların enerjisini harcıyoruz. Kızılderililerin bir sözü vardır. Mutlaka duymuşsunuzdur.  "Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak." İşte o son ırmak kurumadan önce hepimiz bir şeyler yapmalıyız. Dünyamızı korumak için yapabileceğimiz yüzlerce şey var. Günlük koşuşturmamızı etkilemeden hayatlarımızda yapabileceğimiz, bize zararı olmayan bazı ufak değişikliklerle dünyaya çok büyük bir fayda sağlayabiliriz.

 

    6.Sınıf öğrencilerimizMayıs ayının son haftasındaki İngilizce derslerinde SAVING THE PLANET (GEZEGENİ KORUMAK) ünitesini işlediler. Ünite sonunda gezegenimizi korumaya dikkat çekmek amacıyla afişler ve sloganlar hazırladılar.

 

    İlgi ve alakasından ötürü İngilizce öğretmenimiz Selma IŞIK ve katılımlarından ötürü kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Zonguldak Merkez Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)