'Şehit Göktan Özüpek M. T. A. L Sağlık İçin Yürüyor Ailelerimizle Buluşuyor'

"MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR PROJESİ"

   Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından meslek liseli öğrencilerin eğitim alanlarında edindikleri mesleki becerileri ailelerimizin ihtiyaçlarına yönelik ve onlara hizmet sunma amacıyla oluşturduğu "MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR PROJESİ" kapsamında İlimiz Şehit Göktan ÖZÜPEK M.T.A.L öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı Nisan ayı etkinliği gerçekleştirildi.

   'Şehit Göktan ÖZÜPEK M.T.A.L Sağlık İçin Yürüyor Ailelerimizle Buluşuyor' teması ile okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin toplum sağlığını hedef alan 7-13 Nisan Sağlık Haftası münasebeti ile ilimiz istasyon caddesinde 20 Nisan Çarşamba günü etkinlik düzenledi.

   Okulumuz Sağlık Hizmetleri alanı öğretmenleri Öznur AYTAŞ ve Melek GÜVERCİN'in danışmanlığı ve eşliğinde öğrencilerimiz hareketli yaşam, sağlıklı günlük su tüketimi, kronik hastalıkları önlemeye yönelik tuz ve şeker tüketimi, bağımlılıklardan kurtulma ve sağlıklı çevre konularında hazırladıkları afiş ve pankartlarla toplumun dikkatini çekmeyi hedeflemiştir.

   İlimiz Yeşilay Şube Başkanı Dr. Ayçin UĞUR ve Yeşilay gönüllülerinin katılımı ile İstasyon caddesinde ''Sağlıklı Toplum Sağlıklı Gelecek '' ve ''Sağlığını Seç Harekete Geç'' sloganları ile yürüyüşe geçildi. Ardından okulumuz öğrencileri gitar eşliğinde şarkılar seslendirdi. Yeşilay gönüllüleri ve öğrencilerimiz iş birliği içinde çevre sakinlerine halk sağlığı ile ilgili broşürleri dağıtarak etkinlik sonlandırıldı.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırklareli Merkez Şehit Göktan Özüpek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)