Şehit Nurettin Seki İlkokulu'ndan Gurur Verici Başarı. . .

 

  İl Genelinde Düzenlenen "Dilimizin Zenginleştirilmesi Projesi En İyi Cümle/Afiş" Yarışmasında Şehit Nurettin Seki İlkokulu 3/A sınıfından öğrenci Duru Küçüközül, İl İkincisi Oldu!

  Şehit Nurettin Seki İlkokulu öğrencileri başarılarına bir yenisini ekledi. İlimizde düzenlenen "Dilimizin Zenginleştirilmesi Projesi kapsamında düzenlenen ilkokullar "En İyi Cümle /Afiş" yarışmasında 3/A sınıfından Duru Küçüközül, büyük bir başarıya imza attı. Dil ve görsel  becerilerini gösterdiği proje kapsamında yaptığı çalışmalarla jüriyi etkileyen Duru, il genelinde düzenlenen yarışmada ikincilik ödülünü kazandı.

  Okul Müdürü Mesut Göktaş, Duru'nun başarısından dolayı gururlu olduklarını belirterek, "Öğrencimiz Duru Küçüközül, yaptığı özverili çalışmalar ve gösterdiği başarı ile okulumuzu gururlandırmıştır. Bu başarıyı elde etmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve ailesine teşekkür ediyoruz. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." şeklinde konuştu.

  Duru Küçüközül ise yaptığı açıklamada, "Bu başarıyı elde etmek için çok çalıştım. Öğretmenlerim ve ailemin desteğiyle bu seviyeye geldim. İleride de daha büyük başarılar elde etmek istiyorum." dedi.

  Şehit Nurettin Seki İlkokulu ailesi olarak, Duru Küçüközül'ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

       

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karabük Merkez Şehit Nurettin Seki İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)