Şehit Polis Hakan Yılmaz, Şehadet Yıl Dönümünde Unutulmadı

8 Mart 2016 yılında Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Hakan Yılmaz, isminin verildiği İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve okul yönetimince unutulmadı. 

Okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz eşliğinde okul öğrencileri  şehir mezarlığındaki şehitliğe giderek şehidin mezarı başında Kur´anı Kerim okuyup  dualar ettiler.

Okul Müdürü Mehmet ÜZÜM, ''Öncelikle Şehidimiz ve tüm şehitlerimiz için Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimizce Hatimler, Yasinler ve Fatihalar okundu. İmam Hatip Ortaokulu olarak okullarının bir şehit ismi taşıyor olmasından dolayı onur duyduklarını ifade etti. Ayrıca okul olarak ismine yakışır şekilde eğitim öğretim yapabilmenin gayreti içerisinde olacaklarını , bu vesile ile vatanını seven ve vatanı için gözünü kırpmadan canını verecek şuurda nesiller yetiştirmenin derdinde olduklarını söyledi.''

Ziyaret hafız öğrencilerimiz tarafından okunan Kuran Tilaveti ve dualar ile son buldu.

Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu Ailesi olarak şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet diler ailesine sabırlar temenni ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)