Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı

Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı 12. sınıflar için düzenlenen mezuniyet töreni 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Mezuniyet törenimiz, öğrencilerimiz  , öğretmenlerimiz ve velilerimizden oluşan geniş bir katılımla okulumuzun bahçesinde kutlandı. 

Mezuniyet törenimiz, müzik öğretmeni Sinan İşvaroğlu ve öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisi ile başladı. Dinletiden sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okunarak program başladı. Okul müdürümüz İbrahim GÜN  anlamlı bir konuşma yaparak, mezun olan öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi.  

Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu birincimiz Asya Derin Demir ve Anadolu İmam Hatip Lisesi birincimiz Zilan Sonkaya, törende isimlerini yaş kütüğüne çaktılar. Bu önemli anın ardından okul birincileri veda konuşmalarını yaparak, arkadaşlarına ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. Asya Derin Demir, 11. sınıf öğrencisi Safiye Aleyna'ya bayrak devir teslim töreni yaparak, bayrağımızı gururla teslim etti.

Tören, 12-A, 12-B, 12-C, 12-D, 12-E ve 12-F sınıflarının sınıf öğretmenleri eşliğinde mezuniyet belgelerini almalarıyla devam etti. Öğrencilerimiz, diplomalarını aldıktan sonra keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar. Bu coşkulu an ile birlikte mezuniyet töreni sona erdi.

 

Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan tüm öğrencilerimize gelecekteki yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Bodrum Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)