Şehit Türkmen Tekin İmam Hatip Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı

Şehit Türkmen Tekin İmam Hatip Ortaokulu'nda 2023-2024 eğitim öğretim yılı 8. sınıflar için düzenlenen mezuniyet töreni, 6 Haziran 2024 Perşembe günü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Mezuniyet törenimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin geniş katılımıyla okulumuzun bahçesinde kutlandı.

Tören, müzik öğretmeni Sinan İşvaroğlu ve öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisi ile başladı. Dinletiden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak program devam etti. Okul müdürümüz İbrahim Gün, günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaparak mezun olan öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi.

Dereceye giren öğrencilerimiz: ortaokul birincimiz 8-B sınıfından Eylül Ece Yıldırım, ortaokul ikincimiz 8-B sınıfından Sudenur Dinçer ve ortaokul üçüncümüz yine 8-B sınıfından Hatice Liva Kotan oldu.

Ortaokul birincimiz Eylül Ece Yıldırım, törende okul müdürümüz İbrahim Gün ile birlikte ismini yaş kütüğüne çaktı. Ardından birincilik konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra Eylül Ece Yıldırım, 7-A sınıfından Buğlem Türkmen’e bayrağımızı, 8-A sınıfından Rahime Yağmur Kesici ise 7-A sınıfından Zeynep Hacer Akça’ya flamamızı gururla teslim etti.

Tören, 8-A ve 8-B sınıflarının sınıf öğretmenleri eşliğinde mezuniyet belgelerini almalarıyla devam etti. Öğrencilerimiz, diplomalarını aldıktan sonra mezuniyet pastalarını kestiler ve keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar. Bu coşkulu an ile birlikte mezuniyet töreni sona erdi.

 

Şehit Türkmen Tekin İmam Hatip Ortaokulu'ndan mezun olan tüm öğrencilerimize gelecekteki yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Bodrum Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)