Şehitlerimize ve Gazilerimize Saygıyla. . .

15 Temmuz´da hain darbe girişimine karşı ülkemizin birliğini korumak ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak için şehit ve gazilerimizin gösterdiği kahramanlık aziz milletimiz için şanlı bir destan ve gurur vesilesi olmuştur.

Ülkemizin birliği ve beraberliği, devletimizin bekası için canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz,

15 Temmuz´da hain darbe girişimine karşı ülkemizin birliğini korumak ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak için gösterdiğiniz kahramanlık, aziz milletimiz için şanlı bir destan ve gurur vesilesi olmuştur. Vatan için canınızı hiçe sayarak gösterdiğiniz azminiz, fedakârlığınız ve vatan sevginiz, milletimiz tarafından nesilden nesile gururla aktarılacaktır. Aziz şehitlerimiz, uğruna şehadete erdiğiniz vatan toprağında rahat uyuyun. Bizlere emanet ettiğiniz vatanımıza layıkıyla sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıp emanetinize sonsuza kadar sahip çıkacağız. Sizleri, cesaretinizi, vatan sevginizi ve 15 Temmuz´u unutmayacak ve unutturmayacağız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gümüşhane Şiran Şiran Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)