Şehzadeler Kendin Yap Atölyesi Hazırlık Eğitimi Ön Başvuru Formu

KATILIM İÇİN LİNK https://bit.ly/3xyiQ7Q  


DİKKAT : Atölyemiz Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu giriş katında yer almaktadır. Atölyemizin Google Maps konum linki aşağıda mevcuttur. Formu doldurmadan önce lütfen aşağıdaki açıklamaları okuyunuz. Formda istenen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurunuz.

 

Şehzadeler Kendin Yap Atölyesi'nde açılacak olan Hazırlık Eğitimine başvurmak için aşağıdaki formu doldurunuz. 4. , 5. ve 6. sınıf öğrencileri başvuru yapabilir. Daha önce atölyemizde Hazırlık veya Akademi Eğitimi almış olan öğrenciler de başvuru yapabilir ; ancak atölyede daha önce hiç eğitim almamış, Şehzadeler ilçesinde öğrenim gören öğrencilere öncelik verilecektir.

Hazırlık Eğitimleri haftada 1,5 saat ve 4 hafta boyunca devam edecek olup eğitim sonunda Akademi Eğitimine Öğrenci Seçme Sınavı yapılacaktır. Eğitimlerimizin konu başlıkları aşağıdaki gibidir:      1. Hafta: Temel Algoritmaya Giriş,      2. Hafta: Blok Kodlamaya Giriş,      3. Hafta: Temel Elektriğe Giriş,      4. Hafta: Robotik Kodlamaya Giriş.   Kontenjanımız sınırlı olup, öğrenciler başvuru formunu gönderdikleri zaman sırasına göre alınacaktır. Başvurusu kabul edilen öğrencinin kesin kaydı için ayrıntılar, velisine mesaj ile bildirilecektir. 24/09/2022 Pazar Günü Saat 23:59' a kadar başvuru yapılabilir. Bu tarihten sonra başvurular kapatılacaktır.   Atölye Adresi:  2. Anafartalar, 1522. Sk. No:12, 45100 Şehzadeler/Manisa Atölye Konumu: https://goo.gl/maps/PtsLpQwqTSMGnR3j9   Sorularınız için :
Instagram   : @sehzadeler_kendinyap
Twitter         : @SehzadelerYap

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Şehzadeler Ali Riza Çevik Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)