Selam İmam Hatiplim

 "Kim var diye sorunca ben varim diyen nefer.

Karanlığı yok eden aydınlığa bir sefer.

İmam hatiplim korkma bir Allah sana yeter.

İmam Hatip gençliği ülkenin geleceği."

İmam hatip okullarının vizyonu, misyonu dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla imam hatip okulları kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında okulumuzda faaliyetler düzenledik. Bu kapsamda konferans salonumuzda öğretmenlerimizin rehberliğinde ve bütün öğrencilerimizin katılımıyla "SELAM İMAM HATİPLİM" programı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Okul sergi alanında "İMAM HATİP DEMEK" konulu sergi açıldı. Hafta boyunca bütün sınıflarda sinevizyon gösterilerine yer verildi. Teneffüslerde çalınan imam hatip marşları ve ezgileriyle imam hatip coşkusunu tüm öğrencilerimizle birlikte yaşadık.

Sözlerin en güzeli olan Kur'an- ı Kerim tilavetiyle başlayan programımızda; "100 Yıllık Çınarın Öyküsü" sinevizyonuyla okullarımızın bugünlere gelmesinde emeği geçenleri hatırladık ve sorumluluğumuzun bir kez daha farkına vardık.

Öğrencilerimizin yüreklerimize dokunan "İmam Hatipli Olmak "cümleleriyle imam hatipli olmanın; dava adamı olmak, sorumluluk sahibi olmak, Asım'ın nesli olmak, inandığı gibi yaşamak olduğu düsturunu kalbimize nakşettik.

"İmam Hatiplere Öncülük Eden Lider Şahsiyetler" sinevizyon gösterimiyle imam hatip çınarını büyütmek için emek veren hocalarımızın üstün gayretlerini ve bugün ise imam hatip bayrağının bizde olduğu bilincini kazandık.

"İmam Hatip Gençlik Marşı ve "İmam hatip" ezgilerine ve ilahilere yer verilen programımızı bütün öğrencilerimizin katılımıyla coşku ve sevinçle gerçekleştirdik.

Okul sergi alanında gerçekleştirdiğimiz "İMAM HATİP DEMEK" konulu sergi ile imam hatipli olmanın mihenk taşlarını zihinlerimize nakşettik.

 İmam Hatip çınarının büyümesinde emeği geçenleri rahmet ve minnetle anıyoruz. Okullarımızdan "Kim var diye sorunca ben varım diyen" her alanda önder nice öğrencilerimizin yetişmesini temenni ediyoruz.

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://karamaniho.meb.k12.tr/icerikler/selam-imam-hatiplim_12154877.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)