Seminer Çalışmalarımız Tamamlanmıştır.

13 Mart 2018 Salı günü Kadirli İnce Memed Kültür Merkezi´nde Kadirli RAM ve Lefke Avrupa Üniversitesi işbirliği ile Lefke Avrupa Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışm Bölümünden Prof. Dr. Nergüz Bulut SERİN tarafından ilçemizde eğitim öğretim gören tüm 12. sınıf öğrencilerine yönelik ´Sınavda Başarılı Olmanın Yolları´ konulu seminer çalışması tamamlanmıştır.

Saat 09:30 ve 13:00 te iki seans süren seminer çalışmasına okullarımız ve öğrencilerimizin yoğun ilgisi olmuştur. Toplamda yaklaşık 1100 öğrenci seminer çalışmasından faydalanmıştır. Uygulamalı olarak gerçekleşen çalışmamıza katılan bütün okullarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca çalışmamızın organizasyonunda bize destek veren Lefke Avrupa Üniversitesi´ne ve sunumu gerçekleştiren değerli hocamız Prof. Dr. Nergüz Bulut SERİN´e teşekkür ederiz.

Aynı gün saat 15:30 da Rehberlik Öğretmenleri arkadaşlarımıza da ´Stresle Başetme Yolları´ konulu seminer çalışması uygulanmış olup çalışmamıza yaklaşık 35 meslektaşımız katılmıştır. Çalışmamıza katılan tüm meslektaşlarımıza da teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Osmaniye Kadirli Kadirli Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)