Serik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Pamukkale Üniversitesi’nde…

Serik mesleki ve teknik anadolu lisesi   lise son sınıf öğrencilerine üniversite tanıtım gezisi düzenlendi. Gezide öğrencilere pamukkale üniversitesi tanıtıldı

    Serik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  lise son sınıf öğrencilerine üniversite tanıtım gezisi düzenlendi. Öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı 60  kişiden oluşan grup 27 Ekim Perşembe  günü saat 05.30´da Serik’ten hareket etti 

   Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Bilişim Teknolojileri Bölümlerinde eğitim  gören 60 kişilik öğrenci grubu Pamukkale Üniversitesi’ni yakından tanıyıp, bölüm ve programlar hakkında bilgi almak amacıyla  üniversiteyi ziyaret edip üniversitenin fakülte ve bölümlerini gezerek yetkililerden bölümler hakkında bilgi aldı. Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinin akademik eğitimi , sosyal ve  kültürel alandaki avantajlarının neler olduğu hakkında bilgi edinen öğrenciler, Laboratuvarda yapılan çalışmaları inceledi,Spor Kompleksi ,Merkez  Kütüphane ve dersliklerin ziyaret edilmesiyle son buldu.

   Gezide daha sonra  Pamukkale Travertenlerine ,Hierapolis Antik Kenti, Honaz Dağı Milli Parkı, Karahayıt Kaplıcası ziyaret edildi. Denizli gezisi Ufo Müzesi ziyareti ile sona erdi. 

    Serik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mümine AYDIN, son derece etkili, faydalı ve eğlenceli bir gezi yaptıklarını; öğrencilerimizin istemeleri halinde bu tür gezilerin daha geniş çaplı katılımlarla yapılabileceğini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Serik Şehit Hasan Güçlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)