Sevgili Öğrenciler; Zor Bir Dönemi Geride Bıraktık ve Yarıyıl Tatiline Girdik. 15 Şubatta Sizleri Tekrar Aramızda Görme Dileği İle İyi Tatiller Diliyorum.

Sevgili Çocuklar;Salgın döneminde evlerinizde eğitim öğretime katılımlarınızla göstermiş olduğunuz gayret ve özveriden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Yeni normalde karşılaştığımız zorlu şartlara rağmen öğrenmek, başarmak için inanarak verdiğiniz mücadele her türlü takdiri hak ediyor. Bu mücadelemizde gösterdiğiniz sabırdan dolayı da sizi tebrik ediyorum.  Bu tatil boyunca evlerinizde sağlıkla kalmanızı ve tatil sonrasında hazır olmanızı istiyorum.

Kıymetli veliler,Salgın döneminde özellikle anneler çocuklarıyla beraber hareket etmek zorunda kaldılar. Sizin hakkınız ödenmez. Sizler bu dönemde öğretmenlerin çocuklarınız için verdikleri mücadeleye şahitlik yaptınız. Ve öğretmenlerimize yardımcı oldunuz. Sabrınızdan ve katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim.

Değerli meslektaşlarım,sizler toplumun öznesisiniz. Sizin salgın boyunca yaptıklarınız bir özveri, bir adanmışlık, bir sevda göstergesidir. En zor şartlarda verdiğiniz mücadeleden dolayı ülkenin geleceğini hazırlamada gösterdiğiniz özverinizden dolayı sizinle meslektaş olduğum için gurur duyuyorum. Sizlere emanet edilen çocuklarımızı; sosyal, zihinsel ve ruhsal yönleriyle gelişmelerine yönelik verdiğiniz emek çok büyük. Bu kutsal mesleğin mensupları olarak yoğun ve meşakkatli geçen bir dönemin sonunda dinlemeyi hak ettiniz.  Bu vesile ile okul öğrencilerimize  verdiğiniz samimi destekten dolayı öğretmen öğrenci ve velilerimize Gönülden Teşekkür ediyor iyi tatiller diliyorum. Okul Müdürü Durmuş ATAN.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Keçiören Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)