Siberay Ödül Töreni Yapıldı , Zonguldak ve Öğrencimiz Hilal Fidan Türkiye Birincisi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından  SiBERAY yarışmalarına katılanlar ve derece alan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (Siberay) tarafından yapılan yarışmalarda Zonguldak en çok katılım sağlayan ve en çok ödül olan İl olarak birinci oldu.İlimizin birinci olduğu yarışmalarda (19 Mayıs  Resim yarışmasında) Türkiye 1.si olan okulumuz Öğrencisi Hilal FİDAN da  ailesi ,okul müdürü ve sınıf öğretmeni ile birlikte ödül törenine katıldı.

Ödül töreninde konuşan  İl Emniyet Müdürü Ahmet  Metin  TURANLI "Türkiye genelinde siber suçlarla farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye 120 kişi girdi ve bunun 27 tanesi Zonguldak'tandı. Bunun mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Bizleri onure ettiniz, bizleri mutlu ettiniz ve biz de sizlerle gurur  duyuyoruz.  Bu önemli bir başarıdır önemli bir başlangıçtır. Z harfi alfabenin sonunda olmasına rağmen listede yüzde 22'lik başarısıyla birincilik kazanmış ödül kazanmış bir ilin emniyet müdürü olarak beni çok mutlu ettiniz. Allah da sizleri mutlu etsin teşekkür ediyorum" dedi.

Zonguldak Valisi Vali Mustafa Tutulmaz da konuşmasında :" Şu anda gelinen çağda  bilgiye ulaşmak çok kolaylaştı hepimizin elinin altında  akıllı telefonlar var ve anında istediğin bir bilgiye ulaşabiliyoruz. Bunun yanında günlük hayatta birçok işimizde kamuda olsun özel sektörde olsun çok kolaylaştı. Eskiden günlerce süren hizmetler bugün anında hemen yerine getirilebiliyor. Bu kadar kolaylık oluştu ancak gerçekten şu anda gerek bankacılık alanında olsun gerek diğer alanlarda olsun kişisel bilgileri ulaşarak insanların mağduriyeti her geçen gün artmaktadır. " diyerek öğrencileri ve katılımcıları siber saldırı ve dolandırıcılık konularında dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 

Törenin sonunda Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (Siberay) tarafından düzenlenen 19 Mayıs Resim Yarışmasında  Türkiye 1.si olan  10.Sınıf Öğrencimiz Hilal Fidan   birincilik ödülünü (Labtop) Zonguldak İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Metin TURANLI'nın elinden aldı.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Kozlu Şehit Yusuf Yelkenci Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)