Siirt / Eruh Eruh Yunus Emre Anaokulu

Telefon:04843112745 Adres:FATİH MAH. 101/A SK. YUNUS EMRE ANAOKULU BLOK NO: 6 ERUH / SİİRT Web Sitesi:https://eruhyemreanaokulu.meb.k12.tr Siirt Okulları, Siirt Eruh Okulları, Siirt Anaokulları, Siirt Eruh Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Siirt Anaokulu Haberleri, Siirt Eruh Anaokulu Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEruh Yunus Emre Anaokulu’nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumdur.
MisyonEruh Yunus Emre Anaokulu’ nun misyonu; öğrencilerin, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, gözlemleyerek, yaparak ve yaşayarak edinmesini sağlamaktır.

Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen, doğayı koruyan bireyler yetiştirmektir.

Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, dünyada en gelişmiş eğitim sistemlerini uygulayan bir kurumdu
Telefon04843112745
AdresFATİH MAH. 101/A SK. YUNUS EMRE ANAOKULU BLOK NO: 6 ERUH / SİİRT
İnternet Sitesihttps://eruhyemreanaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz Eruh Merkezde olup il merkezine uzaklığı 52 km´dir
Öğretim ŞekliTekli Eğitim
Ders Saatleri08:00-13:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı68
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://eruhyemreanaokulu.meb.k12.tr/56/05/956131/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)