Sınav Birincimizle Gurur Dolu Anlar!

Bugün, okulumuzun gurur kaynağı, sınav birincimiz Ümran Yeşilyurt ve ailesiyle birlikte İlçe Kaymakamımız Sn. Bayram Sağır'ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İrfan Danışmaz'ı ziyaret ettik!

 

Başarıya giden yolda emek veren, azimle çalışan ve tüm zorlukların üstesinden gelen öğrencimiz, sınavda gösterdiği olağanüstü performansıyla hepimizi gururlandırdı. Kendisi, tüm öğrencilere örnek olacak bir başarı hikayesine imza attı.

 

İlçe Kaymakamımız, bizleri sıcak bir şekilde karşıladı ve öğrencimizle yakından ilgilendi. Kendisi, gençlerimizin başarılarının toplumumuzun geleceğine nasıl olumlu etkiler yarattığının farkında ve eğitim konusunda desteklerini esirgemiyor. ‍

 

Ziyaretimizden güzel kareler paylaşıyoruz. İşte, birlikte çektirdiğimiz anıların bir parçası! 

 

Eğitimdeki bu güzel iş birliğimiz, öğrencilerimizin daha da büyük başarılara ulaşmasına katkı sağlayacak. Biz de okul olarak, gençlerimizin yeteneklerini geliştirmek ve onları en iyi şekilde desteklemek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.

 

Başarının sadece bir başlangıç olduğunu ve yarınlara hep birlikte daha güçlü adımlarla yürüyeceğimizi bilmek bizi heyecanlandırıyor.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tekirdağ Kapaklı Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)