Sınıflar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması

OKULUMZDA 9-17 MAYIS 2022 TARİHLERİ ARASINDA ADAP PROJESİ KAPSAMINDA SINIFLAR ARASI BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMALARI YAPILDI.

Okulumuz Müdürü Mehmet ÇİFTÇİ bu tür yarışma ve etkinliklerin, öğrencilerimizin görev ve sorumluluk duygularını geliştirmelerine, öğrencilerin okula olan ilgilerini artırmalarına, hızlı ve doğru karar verebilmelerine, doğru bilgiyi seçebilmelerine, öğrencilerimizin yarışma kültürünü kazanabilmelerine, centilmence rekabet edebilmelerine, zamanı verimli kullanabilmelerine ve kendilerine güvenmelerini sağlamalarına vesile olduğunu belirtti.

Yarışmalar büyük bir coşku ve heyecan içerisinde yapıldı. Yarışmalar esnasında yarışan öğrenciler kadar sınıflarını destekleyen öğrencilerin de büyük bir heyecan yaşadıkları gözlendi.

Yarışmalar sonunda; 5B-6D-7D VE 8A sınıfları kademelerinde 1. olan sınıflarımız oldu.

Okulumuz Müdürü Mehmet ÇİFTÇİ yarışmaların sonunda yaptığı kapanış konuşmasında yarışan ve yarışmaları izleyen bütün öğrencilere, yarışmaların hazırlanmasında emeği geçen bütün öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

 Bilgi ve kültür yarışmaları sonunda birincilere okul idaresi ve öğretmenler tarafından madalyaları ve hediyeleri taktim edildi.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Siverek Ertuğrul Gazi Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)