Sinop Özel Eğitim Ortaokulu ve Meslek Okulu Bando Takımı Oluşturuldu

“10-16 Mayıs Engelliler Haftası” münasebetiyle okulumuz Sinop Özel Eğitim Ortaokulu ve Meslek Okulu öğrencilerinden oluşan Müzik Öğretmenimiz Sarra AKIN ÖZ tarafından kurulan bando takımımız büyük ilgi gördü.

Öğrencilerimiz büyük emek ve özveri ile aylarca çalışıp engelleri aşarak büyük bir başarıya imza attılar. Hiçbir önyargıya kulak asmadan sıfırdan başlayarak bütün alkışları topladılar. İsteyince her şeyi başarabileceklerini, mümkün olmayanı mümkün edebileceklerini kanıtladılar. Bu önemli haftada gururla, cesaretle, mutlulukla kendi seslerini trampetlerle duyurdular. Bu sayede kendilerine daha çok güvendiler, daha çok yüreklendiler. “Ben de yapabilirim! Ben de başarabilirim!” diyerek hissettikleri tüm umutsuzlukları yıkıp geçtiler. Her adımda, her çalışta, her alkışta içlerindeki cevheri bir bir ortaya çıkardılar.

Çocuklarımızı böyle bir projeyle taçlandıran, her adımda, her zorlukta yanlarında olan, öğrencileriyle birlikte gurula yürüyen Müzik Öğretmenimiz Sarra AKIN ÖZ’e sonsuz teşekkürler.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Sinop Merkez Sinop Özel Eğitim Meslek Okulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)