Sosyal Etkinlik Bilgilendirme Formu

 

Değerli Velimiz,

 

Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün 04.04.2019 tarihli yazısı ve eki olan kılavuzda, öğrencilerin gerçekleştirdiği tüm sosyal etkinliklerin e-okul sosyal etkinlik modülüne işleneceği bildirilmiştir. Sosyal etkinlikler; bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif etkinlikler ve toplum hizmeti çalışmaları olmak üzere beş alan oluşmakta; merkezi etkinlikler, okul etkinlikleri ve okul dışı bireysel etkinlikler olmak üzere üç alt modül ile tanımlanmaktadır.

 

Merkezi etkinlikler ve okul etkinlikleri modülleri okulumuz tarafından takip edilecek ve sistem girişleri yapılacaktır. Okul dışı bireysel etkinliklerin sisteme girilebilmesi için velilerimizin öğrencilerimizin sosyal etkinliklerini Ek1 “Sosyal Etkinlik Bilgilendirme Formu” ile belgelendirmesi ve belgenin aslını ilgili kurum sorumlusunun ıslak imzası ve mührü ile okulumuza teslim etmesi gerekmektedir.

 

Okul dışı bireysel etkinliklerin MEB tarafından uygun görülen kurum ve kuruluşlara bağlı olarak yürütülmesi gerekmektedir. Bu kurum ve kuruluşların listesi formun Etkinlik Bilgileri bölümünde verilmiştir.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Beyoğlu İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)