Sosyal Faaliyetlerimiz

Okulumuzda öğrencilere ilgi ve yetenekleri dogrultusunda destek eğitimler verilmektedir.

Okulumuzun mevcut fiziki şartları ve alanında uzman öğretmenlerle sanatsal,akademik,edebiyat ve spor alanlarinda ogrenciler ilgi ve istekleri dogrultusunda aktif çalışmalar yapmaktadır.

Gonullu tum öğrenciler ilgi ve istekleri doğrultusunda hafta sonu,hafta içi açılan kurslarda kendilerini geliştirme imkanı bulmaktadır. 

Bu kurslar:

Ebru kursu

Kodlama Kursu

3D Tasarım

Mobil Uygulama

Masa tenisi 

Zeka oyunları

Wushu

Pratik ingilizce Konusma Kursu

Kurani Kerim kursu

Izcilik

Gitar bağlama 

Voleybol futbol

8. Sınıflara yönelik DYK kursları 

Bu kurslar neticesinde ilçe ve il bazında gerceklestirilen yarışmalara öğrencilerimiz aktif sekilde yer almaktadir.

Okulumuz bunyesinde gerçekleştirilen masa tenisi,mangala,satranç, dama turnuvalarinda çok çekişmeli yarışmalar yapilmakta eğlenceli heyecanli dakikalar yaşanmaktadır.

Genc sesler musiki etkinliginde il bazında öğrencimiz il 3. Olarak okulumuzu ilde temsil etmiştir.

Öğrencilerimiz gitar bağlama kursunda ilgi ve yetenek alanlarına göre enstrumanlar çalmayı öğrenmekte ve ilçe de olan programlarda etkin şekilde yer almaktadir.

Ebru kurslarında özgün eserler çıkararak sanatın güzeligini arkadaslarina sergilemektedirler.

Kodlama siniflarimiz özel okul standartlari ile açık ara farkla yarışmaktadir.Gelecegin mühendisleri,bilim insanları bu sınıflarda öğretmenlerinin destegiyle 3D yazıcıları aktif kullanarak ürünler ortaya koymaktadir.

Yine gerçekleştirilen  yarışmalarda sadece okulumuzu değil ilimizi temsil etmeye hak kazanmaktadirlar.Mobil uygulama ve Kodlama ile gelistirdikleri robotla ilde gerçekleştirilen yarışmalarda yer almaktadirlar.

Kurani Kerim siniflarimizda her öğrenciye bir tablet le ders işlenmektedir.

Kurani kerimi güzel okumak için öğrencilerimiz birbiri ile yarismakta ve bunun için ogretmenleri desteğiyle calismaktadirlar.

Kisacasi okulumuzda öğretmen ve öğrenciler bir bütün olarak çalışmaktadır.Ogretmenler vakitlerini öğrencilerine harcamak ta ve onları ilgi ve yetenekleri dogrultusunda bu kurslara yönlendirmektedir.okulumuzun üstün fiziki şartları sayesindede her öğrenciye ilgi ve yetenekleri dogrultusunda destek verilmektedir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Şarkışla 15 Temmuz Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)