Şubat 2015 Atamasında Öğretmen Adaylarımıza Başarılar Dileriz. . .

MEB tarafından yapılacak atamada okulumuza atanacak Sosyal Bilgiler ve Fen Bilimleri öğretmeni adaylarımıza başarılar dileriz...

Okulumuz hakkında detaylı bilgi için tıklayınız...

MEB tarafından yapılacak atamada okulumuza atanacak Sosyal Bilgiler ve Fen Bilimleri öğretmeni adaylarımıza başarılar dileriz...

Uluyazı Ortaokulu olarak okulumuzu tercih edecek öğretmen adaylarımızı genç, dinamik ve azimli kadromuza katılmaları için heyecanla bekliyoruz. Okulumuz Hilvan´ın en avantajlı okullarından birisi olup 2. Hizmet bölgesi, 5. hizmet kapsamı içerisinde (zorunlu hizmet kapsamında - 4 yıl) ve yıllık 22 hizmet puanı vermektedir.

Okulumuz Şanlıurfa´nın Hilvan ilçesine bağlı Atatürk Baraj Gölü kıyısında yer alan Hilvan´ın büyük köylerinden olan Uluyazı Köyü´nde yer almaktadır. Okulumuzun şu an için yaklaşık ilköğretim 150, ortaöğretim 80 toplamda 230 öğrencisi bulunmaktadır. Tam gün öğretimin yapıldığı okulumuz taşıma merkezli okul değildir.

Okulumuza ulaşımı öğretmenlerimiz kendi araçları ile toplu olarak sağlamaktadır, ulaşımda yer sıkıntısı yoktur. İlçe ile olan mesafemiz 11 km, il merkezi ile olan mesafeniz 67 km. olup her zaman toplu ulaşım araçları kullanılabilir. GAP havalimanı ilçe merkezimize sadece 15 km. uzaklıktadır.

2 Adet lojmanımızda öğretmenlerimiz kalmakta, diğer öğretmenlerimiz ilçe merkezinde ikamet etmektedir.

Okulumuzun yanına şu an 12 derslikli, spor kompleksli yeni ortaokul binası ve 4 daire öğretmen lojmanı yapılmaktadır. Bu inşaatlar bir ihtimal ikinci eğitim-öğretim yılında tamamlanacaktır.

İlçe merkezimizde uygun fiyatlı kiralık evler, daireler rahatlıkla temin edilebilir.

 

Okulumuzla ilgili çeşitli bilgilere web sayfamızı ve Resmi Facebook sayfamızı dolaşarak, sayfamıza mesaj bırakarak ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Müdür Yardımcımız Aydoğan KAYA´dan da telefonla 7/24 bilgi alabilirsiniz.

Aydoğan KAYA : 0 507 504 51 40

 

Köyümüzün ve okulumuzun haritası: 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Hilvan Uluyazı Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)