Sürdürülebilir Yaşam İçin Eğitim Projesi

..Okul müdürümüz Hanifi YILDIRIM  Hizmetiçi eğitim kapsamında Ankara-Kızılcahamam da yapılan  eğitici eğitimi seminerine katıldı.

Milli Eğitim Genel Müdürlüğü ile UNICEF işbirliğinde hayata geçirilen "Sürdürülebilir Yaşam için Eğitim Projesi" kapsamında "Sürdürülebilir Yaşam için Eğitim Projesi Modül İnceleme ve Etkinlik Geliştirme Çalıştayı" 25-27 Haziran 2024 tarihleri arasında Ankara-Kızılcahamama da  gerçekleştirildi.

Çalıştaya Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Araştırma-Geliştirme ve Projeler Dairesinden proje ekibi, akademisyenler, Bakanlık ve UNICEF temsilcileri ile okul öncesi, ilkokul ve ortaokul kademelerinde okul yöneticileri ve öğretmenler katılım sağladı.

Proje kapsamında iklim değişikliğine dirençli bir toplum oluşturmak ve sürdürülebilir yaşam için eğitim farkındalığını kazandırmak amacıyla programlara entegre geliştirilen modüller alanlarında uzman öğretmenler ve akademisyenler tarafından incelendi, ders ve sınıf bazlı etkinlik taslaklarını geliştirme çalışmaları tamamlandı. Ayrıca Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında geliştirilen taslak öğretim programlarıyla projenin modülleri arasında uyum çalışmaları yürütüldü.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adıyaman Merkez Malazgirt İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)