Tam Kapanma Döneminde Kurumumuz Çalışmaları Hakkında

 

TAM KAPANMA DÖNEMİNDE KADİRLİ RAM

 

            26.04.2021 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda; halihazırda uygulanmakta olan kısmi kapanma tedbirlerine yeni önlemler eklenerek tam kapanma dönemine geçileceği İçişleri Bakanlığı tarafından 26.04.2021 tarihinde yayınlanan Genelge ile tüm Türkiye'ye duyurulmuş olup bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı'mızca alınan kararlar doğrultusunda aksi belirtilmediği takdirde kurumumuz da 17 Mayıs 2021 tarihine kadar uzaktan çalışarak faaliyetlerine devam edecektir. Kurumumuzu idarecilerimiz açacak olup Özel Eğitim Bölümü ve Rehberlik Hizmetleri Bölümlerimizin personelleri kurumda bulunmayarak uzaktan çalışacaklardır. Bu sebeple;

 

            Özel Eğitim Hizmetleri Bölümünce Eğitsel Tanılama Değerlendirme, Bilsem Bireysel Değerlendirme, Rapor verme, Performans alma gibi hizmetler yine Milli Eğitim Bakanlığı'mızca alınan kararlar doğrultusunda verilmeyecektir. Fakat bilgi alma amacı ile uzaktan görüşmeler yapılabilecektir. Bunun için öncelikli olarak mesai saatlerimiz olan 10:00 ile 16:00 saatleri arasında kurumumuzun sabit hattı olan 0328 718 24 67 nolu telefonu arayarak bize ulaşabilirsiniz.

 

            Rehberlik Hizmetleri Bölümünce Bireysel Görüşme, Psikolojik Danışma, Sosyal-Duygusal, Akademik ve Kariyer Gelişimi alanları hakkında görüşme, müşavirlik hizmetleri gibi hizmetler de yüz yüze yapılamayacak olup telefonla uzaktan görüşülerek yardımcı olunacaktır.

 

            Aşağıda paylaşmış olduğumuz kurumumuz idarecileri ve bölüm başkanlarının cep telefonlarını kurumumuz mesai saatleri içinde arayabilirsiniz. Acil ve çok önemli konular için de 7/24 cep telefonu ile bizlere ulaşabilirsiniz.

 

            Bu yüzden tam kapanma döneminde de 'Kulağımız Sizde' diyoruz ve herkesin sağlıklı zamanlar geçirmesini temenni ediyoruz.

 


 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Osmaniye Kadirli Kadirli Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)