Techankara Maker Teknoloji ve Kodlama Yarışmasında 3. Olduk

25 Mayıs tarihinde TED Üniversitesinde düzenlenen TechAnkara Maker yarışmasında 34 okul arasından okulumuz üçüncü seçilerek Akıllı Saat ödülünün sahibi olmuştur.Yarışmacı öğrencilerimiz Yunus Emre GÜL,Orhan Efe YILMAZ,Demir Erşah ÜRÜTÜK ile Danışman öğretmenleri Seda AKAY ORAK'ı tebrik ederiz.

Ankara Kalkınma Ajansı ve Bilişim Garajı'nın düzenlendiği Hackidhon yarışında, öğrencilerimiz Doğal Afetlerin Şehirlere Etkisi üzerine Mblock ve Arduino kullanarak erken uyarı sistemli akıllı ev tasarımlarıyla yarışmayı üçüncü olarak bitirdiler. 25 Mayıs tarihinde düzenlenen yarışma saat 10.00-15.00 aralığında devam etmiştir. Bu sürede projenin belirlenmesi,tasarlanması ve kodlanmasından sorumlu olan takımımız geliştirdikleri sistemi jüri üyelerine başarıyla sunmuştur.Uzun ve stresli geçen bu süreci başarıyla atlatan takımımızı kutluyoruz.Yarışa hazırlandığımız sürece desteklerini esirgemeyen değerli velilerimiz Öznur GÜL,Saniye YILMAZ ve Meryem ÜRÜTÜK'e de ayrıca teşekkür ederiz.

Ankara Kalkınma Ajansı https://ankaraka.org.tr/techankara-maker-programi-hackidhon-teknoloji-ve-kodlama-yarismasi-2024-odul-toreni

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Yenimahalle Şehit Çağdaş Tamkoç Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)