Tedx Denizli'ye Katıldık

Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve sponsorluğunu BASİAD'ın üstlendiği TEDx Denizli konferanslarına katıldık. 

 

"İlk kez 1984 yılında düzenlenen TED konuşmaları, çeşitli konulardaki konuşmaları kapsayan bir konferans serisi olarak tanımlanıyor. İngilizcedeki; technology, entertainment ve design kelimelerinin kısaltmasından oluşan kavramdaki x harfi ise bağımsız organize edilen etkinlikler anlamına geliyor. TEDx konferansları, önceleri teknoloji ve dizayn gibi konu başlıklarını ele alırken bugün bilim ve kültür alanında da çeşitli konuları irdeliyor. Her TEDx konuşmacısına 18 dakikalık süre veriliyor ve konuşmacıların bu süre içerisinde ilgili konuyu en çekici ve yenilikçi şekilde izleyiciye aktarması bekleniyor. Her biri kendi alanlarında ileri derecede bilgi sahibi olan konuşmacılar, ilham kaynağı olan konuşmalarını dünyanın dört bir yanındaki insanlarla paylaşıyor."

 

TEDx Denizli konferansına katılan alanında uzman birbirinden değerli isimler de öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi. Öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu önemli organizasyon için tüm konuşmacılara, BASİAD'a, katılan öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Denizli Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)