Tekeli Ortaokulu'nda Eğitim - Öğretim Zili Çaldı

Tüm yurtta olduğu gibi Tekeli Ortaokulu veTekeli İmamhatip Ortaokulu 2022-2023 öğretim yılı 12 Eylül Pazartesi günü ilk zillerin çalması ile başladı. Tekeli ortaokulu ve tekeli İmamhatip Ortaokulu 2022 2023 eğitim öğretim yılına büyük bir coşkuyla başladı.

Yaz tatilinin bitişi ile birlikte okulumuz öğrencileri büyük bir heyecanla okul bahçesini doldurdular.17 Haziran 2022 Cuma günü karnelerin alınmasıyla başlayan 3 aylık yaz tatili bugün sona erdi ve 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı başladı.

Tekeli Ortaokulunda yeni eğitim öğretim yılının açılış konuşmasını Okul Müdürü Halil Alkan yaptı. Okulların açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında şunları söyledi: "Sevgili öğrencilerim, hepiniz okulumuza hoş geldiniz. Mutluyuz. Yaz tatilinde dinlenerek, enerji depolayarak okulumuza geldiniz. Sizleri okula başlatmanın heyecanını yaşıyoruz.  Bakanlığımızın oluşturduğu destekleme ve yetiştirme kurslarına (DYK) başvurularınızı yapmayı ihmal etmeyin. Bizlere ve sizlere birçok görev düşüyor. Geleceğin teminatı, taze fidanlara ilk can suyu olarak eğitimin verileceği ilköğretim haftasına erişmenin mutluluğu ve heyecanı yaşıyoruz. Öğrencilerimiz gerçek yuvalarına, eğitim yuvalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Öğretmen, öğrenci ve velinin içinde olduğu eğitim verimi daha da artıracaktır. Yeni eğitim öğretim yılı hepinize hayırlı olsun."

Sabah 7. 15 okul bahçesinde toplanan öğrenciler coşkulu bir şekilde İstiklal Marşını okuduktan sonra sınıflarına dağıldılar.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Serik Tekeli İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)