Tema Temsilcisi Aladağ, Okul Müdürlerine Teşekkür Etti.

Lüleburgaz ilçesi TEMA Vakfı temsilcisi Vicdan Aladağ, fidan dikimine destek veren okul yöneticilerine ve öğrencilere teşekkür etti.
TEMA Vakfı temsilcisi Vicdan Aladağ ve arkadaşları, ilk olarak Eskitaşlı Şehit Er Recep Savaş Sinar Ortaokulu Müdürü Mayizer Meriç’i ziyaret ettiler. Aladağ, Eskitaşlı koruluğuna çam fidanı dikimi yaparak ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine, okul öğretmenlerine ve öğrencilere teşekkür etti.
Okul Müdürü Meriç “Köyümüzdeki ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. TEMA Vakfı başkanı Vicdan Aladağ ve arkadaşları ceviz ve çam fidanlarının dikiminin nasıl yapılacağı konusunda bizleri bilgilendirdiler. Bereketli topraklarımızın yaşam üretmesine katkıda bulunacağımıza su, toprak ve ormanımızı koruyacağımıza söz verdik. Eskitaşlı İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri ile onları yalnız bırakmayacağız hep yanlarında olacağız. Bu nazik ziyaretlerinden ve örnek çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırklareli Lüleburgaz Eskitaşlı Şehit Er Recep Savaş Sinar İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)