Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün Ara Tatil Uygulamasına İlişkin İzleme ve Değerlendirme Çalışması İle İlgili Öğrenci, Öğretmen ve Veli Anketi

Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün Ara Tatil Uygulamasına İlişkin İzleme ve Değerlendirme Çalışması ile ilgili öğrenci, öğretmen ve veli anketlerinin veri.meb.gov.tr adresi üzerinden 20.11.2023-10.12.2023 tarihleri arasında, öğrenci anketini ilkokul (3. ve 4. sınıf) öğrencileri ve ortaokul öğrencileri, öğretmen anketini okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğretmenleri ve veli anketini okul öncesi, ilkokul ve ortaokul velileri anketlerin doldurulması hususunda...

 

Anketlerin Doldurulmasına İlişkin Yönerge

1.Öğretmen Anketi: Öğretmenler (okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğretmenleri) ankete https://meb.ai/OgretmenAraTatilAnket linkinden ulaşabilirler. Anketi doldurabilmek için MEBBİS sisteminden giriş yapmaları gerekmektedir.

2.Veli Anketi: Veliler (okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrenci velileri) ankete https://meb.ai/VeliAraTatilAnket linkinden ulaşabilirler. Anketi doldurabilmek için TC Kimlik numaralarını, yakınlarına ait TC kimlik numaralarını ve doğrulama kodunu yazarak sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.

3.Öğrenci Anketi: Öğrenciler (İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri ve ortaokul öğrencileri) ankete https://meb.ai/OgrenciAraTatilAnket linkinden ulaşabilirler. Anketi doldurabilmek için TC Kimlik numaralarını, yakınlarına ait TC kimlik numaralarını ve doğrulama kodunu yazarak sisteme giriş yapmaları gerekmektedir. Anketi yalnızca ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile ortaokul öğrencilerinin doldurması önem arz etmektedir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Merkez Votorantim Sivas Çimento Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)