Teog 2017 Nakil İşlemleri Başladı

NAKİL İŞLEMLERİ

 

2016-2017 eğitim ve öğretim yılı temel eğitimden orta öğretim kurumlarına geçiş kapsamında 8’inci sınıfı başarıyla tamamlayan ve merkezi ortak sınavlarına giren öğrencilerden 14-24 Temmuz tarihlerinde bir ortaöğretim kurumuna yerleştirilmek üzere tercih alınmıştı.  

Tercih yaptıkları halde tercihlerinden birine yerleşemeyen öğrenciler açık öğretim kurumlarına yerleştirilmiştir. Açık öğretim kurumlarına yerleştirilen öğrenciler istemeleri hâlinde yerleştirmeye esas nakil başvurusunda bulunabileceklerdir.  

Öğrenciler 14-18 Ağustos, 21-25 Ağustos ve 28 Ağustos-6 Eylül tarihlerinde saat 17.00’ye kadar yerleştirmeye esas nakil başvurusunda bulunabileceklerdir.  

Yerleştirmeye esas nakil başvuruları, herhangi bir örgün ortaokul müdürlüğünden boş kontenjan şartı aranmaksızın yapılabilecektir. Öğrenciler yerleştirmeye esas nakil başvurusunda 3 (üç) tercih yapacak ve bu tercihlerini bir ortaokul müdürlüğünden onaylatacaklardır. 

Alınan tercihler doğrultusunda yerleştirmeye esas nakiller YEP üstünlüğüne göre merkezî olarak yapılacaktır. Yerleştirmeye esas nakil sonuçları ise 18 Ağustos, 25 Ağustos ve 6 Eylül tarihlerinde ilan edilecektir.  

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Akhisar Akhisar Ticaret Borsası - Altı Eylül Ortaokulu

Kaynak:https://altieylulortaokulu.meb.k12.tr/icerikler/teog-2017-nakil-islemleri-basladi_3492110.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)