Teşekkürler Cemil Bey, Teşekkürler Hatice Hanım.

Bugün, Hz.Peygamber Efendimizin hayatını içeren,okulumuz tarafından İl Genelinde düzenlenen Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışmasını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik.

İlimizin farklı okullarından gelen öğrenciler ve kendi öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz sınav saat 15.30 da başlayıp 16.10 da sona erdi. Sonuçlar okul web sayfamızdan duyurulacaktır. 5 Nisan Cuma günü ise ödül törenini gerçekleşecektir..

Kitap seçiminden soruların hazırlanmasına kadar sürecin içinde olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hatice ERKOÇ'a, kitapların temini, broşür, baskı, tasarımı ve enformasyon çalışmalarında aktif rol alan Türkçe Öğretmenimiz Remzi ARAZ'a, ödül olarak vereceğimiz bisikletlerin teminini sağlayan Fen Bilimleri öğretmenimiz Yaşar ÖZSOY'a, bugünkü sınavın suhuletle gerçekleşmesi için ekstra zaman ve mesai harcayıp sınav gözetmenliği yapan çok saygıdeğer öğretmenlerimize, temizlik ve sınıf dizaynında görev alan yardımcı hizmetler personellerine VE VE VE  sınavımızın baş kahramanı çok kıymetli Bilişim Öğretmeninimiz CEMİL KARABACAK'a şükranlarımızı sunuyoruz.

İlimizdeki tüm derece ve kademedeki okullar içerisinde sadece Milli Eğitim Vakfı Ortaokulunun icra ettiği bu yarışmadan dolayı da ayrıca gurur duyuyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırıkkale Merkez Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu

Kaynak:https://mevoo.meb.k12.tr/icerikler/tesekkurler-cemil-bey-tesekkurler-hatice-hanim_15018094.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)