Trafik Eğitimi

        İçişleri Bakanlığı'nca 2019 yılı "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" olarak ilan edilmiş  "Devletin tüm unsurları ile farkındalık eyleminde olduğunu göstermek" amacıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak Bakan Yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü, Valiler, Kaymakamlar, İl/İlçe Jandarma Komutanları ve İl/İlçe Emniyet Müdürlerinin katılımı ile etkinlikler düzenlenmişti.

        Bu etkinliklerin devamı niteliğinde olan ve bu defa yaya güvenliğini sağlamak üzere  başta okullarımız olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin katılımı ile Şeyh Şamil Ortaokulu Müdürlüğü önünde "Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz"  sloganıyla 10 Mayıs  2024 Cuma günü 13:00-14:00 saatleri arasında  "Yaya Geçidi Nöbeti" farkındalık etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe Akçakent Kaymakamı Sayın Ahmet Sami MERAM,İlçe Emniyet  Müdürü Arif KARAKANAT,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hazim BAŞGELEN,Polis ve Jandarma ile Öğrenciler katıldı.

       Akçakent İlçe Emniyet Müdürlüğünden Trafik Polisi Gökhan GÖKDEMİR tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.Günün anlam ve önemine uygun hazırlanmış tişörtler öğrencilere hediye edildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırşehir Akçakent Şeyh Şamil Ortaokulu

Kaynak:https://seyhsamilortaokul.meb.k12.tr/icerikler/trafik-egitimi_15151857.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)