Trt Eba Anaokulu Yayında

   Koronavirüs tedbirleri kapsamında okulların kapanmasıyla birlikte sınıfları stüdyoya çeviren ve TRT EBA İlkokul, TRT EBA Ortaokul ve TRT EBA Lise'yi kuran TRT, eğitim kanallarını dört farklı içeriğe çıkararak "TRT EBA Anaokulu"nu yayına aldı.

     Evde öğrenim gören 18 milyon öğrencinin hizmetinde olan, öğrenme materyallerini eğlenceli ve öğretici bir şekilde sunan ve yenilikçi olmaya devam eden TRT EBA kanallarına bir yenisi daha eklendi. TRT EBA İlkokul kanalı bünyesinde yayımlanan "TRT EBA Anaokulu", hafta içi her gün 08.00 ve 19.30 saatlerinde çocuklarla buluşuyor. 

Çocuklar için özgün ve özel programlar

    Bugüne kadar 7 bin 129 ders ve etkinlik videosunu ekrana getirerek büyük bir başarıya imza atan TRT EBA, çocuklar için özgün içerikli programlar ve eğlenceli materyallerle eğitici ders içerikleri yayımlamaya devam ediyor.

    İçeriği diğer TRT EBA yayınlarında olduğu gibi uzman eğiticiler tarafından hazırlanan "TRT EBA Anaokulu"nda, "Dünyanın en büyük duvarsız anaokulu" sloganı ile okul öncesi çağındaki çocuklara görsel, duyusal ve zihinsel gelişim süreçleri için ihtiyaç duydukları eğitimler veriliyor.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Sarıkamış Halit Paşa İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)