Tübitak 4006 - B Bilim Fuarımız

Kemal Reis Ortaokulunun heyecan verici bir etkinliği daha gerçekleşti. TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, 7 Mayıs'ta açılışla başladı.

Matematik Öğretmenimiz Ayşe Çetin'in proje yürütücülüğünde, öğrencilerimiz 4006 Bilim Fuarı'nı düzenlediler. Tübitak tarafında finanse edilen ve öğrencilere bilimsel araştırmanın yöntem ve tekniklerini öğreterek geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi amaçlayan 4006 Bilim Fuarımıza İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, Şube Müdürleri Şahin Yeter ve Halil Şanlı, İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Şubesi Ar-Ge Birimi öğretmenleri Tuba Karaer, Pınar Alıcı, Bilal Duranel, Okul Müdürüleri, öğretmenler, öğrenciler ve misafirler katıldı.

Misafirler, sergi alanında koordinatör öğretmen eşliğinde dolaşarak öğrencilerin 16 projesini yakından incelediler. Öğrenciler, merakla beklenen projelerini ziyaretçilere tanıtarak bilgi aktardılar. Bilim Fuarı, iki gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Bilim Fuarı, öğrencilerin merakını ve keşfetme isteğini canlandırarak, onları bilimin heyecan verici dünyasıyla tanıştırıyor ve bilim insanları olarak yetişmelerine katkı sağlıyor.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Kemal Reis Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)