Tübitak 4006 Bilim Fuarımız İkinci Gününde

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında hazırladığımız Bilim Fuarımız 03-04 Haziran 2024 tarihlerinde ziyaretçilerini ağırladı.Bilim Fuarımız için 17 öğretmen ve 45 öğrencinin çalıştığı 18 alt proje hazırlandı.

Okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğiyle hazırlanan alt projeler ilgili danışman öğretmeler ve yürütücü öğrencilerimiz tarafından ziyaretçilere iki gün boyunca tanıtıldı. Bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak araştırma, inceleme ve tasarım projeleri hazırlayan öğrencilerimiz, yeni projeler için de şimdiden heyecan duyduklarını ifade ettiler.

Milli Teknoloji Hamlesi çerçevesinde ülkemizin emin adımlarla ilerlediği bilim ve teknoloji yolculuğunda geleceğimizin teminatı gençlerimizin bilimsel proje hazırlama ve sunma deneyimi elde ettikleri 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarımıza katılım çok yoğundu. Gerek okulumuz öğrenci ve velilerinin gerekse çevre okullardan öğrencilerin ziyaret ettiği fuarımızda görevli öğrencilerimiz bilimsel proje hazırlama ve sunma deneyimi elde etmiştir. Aynı zamanda birçok gencimize ilham vererek bilim ve teknolojideki yönelimler doğrultusunda hazırlayacakları projelere destek bulacaklarını kanıtlamıştır.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı çalışmalarımızda desteklerini sürekli gördüğümüz Okul Müdürümüz Sayın Emin ASLAN'a, Proje Yürütücü Öğretmenimiz Sayın Barış KARAASLAN'a, Okulumuz Proje Yürütme Ekibine, idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Sincan Şehit Özgür Can İnce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)