Tübitak Bilim Söyleşileri Etkinliğimiz Gerçekleşti

Okulumuzda 13 Ekim 2023'te Zonguldak Bülent Ecevit üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fikret Gölgeleyen tarafından TÜBİTAK Bilim Söyleşileri programı kapsamında "Sümerler'den Günümüze Matematiksel Düşüncenin Evrimi" söyleşisi oldukça etkileyici bir sunumla gerçekleşmiştir. 

Öğrencilerimiz  söyleşiyi büyük bir ilgi ve merakla dinlemiş, etkileşimli olarak katılım göstermişlerdir.


Söyleşi öncesi öğrencilerimiz tarafından matematik öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan matematik tarihini anlatan materyaller sergisi de hocamız tarafından gezildi ve öğrencilerimizle sohbet etti.

 .

Okulumuzda 13 Ekim 2023'te Zonguldak Bülent Ecevit üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fikret Gölgeleyen tarafından TÜBİTAK Bilim Söyleşileri programı kapsamında "Sümerler'den Günümüze Matematiksel Düşüncenin Evrimi" söyleşisi oldukça etkileyici bir sunumla gerçekleşmiştir.  Öğrencilerimiz  söyleşiyi büyük bir ilgi ve merakla dinlemiş, etkileşimli olarak katılım göstermişlerdir.   Söyleşi öncesi öğrencilerimiz tarafından matematik öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan matematik tarihini anlatan materyaller sergisi de hocamız tarafından gezildi ve öğrencilerimizle sohbet edildi.    Matematik ve felsefe ilişkisi ve matematiksel düşüncenin insanlık tarihindeki büyük değişimlere etkisi gibi farklı bakış açıları geliştiren degerli sunumu için Prof. Dr. Fikret Gölgeleyen hocamıza, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne ve bizleri böyle bir etkinlikle buluşturan TÜBİTAK'a teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Merkez Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)