Tübitak Bilim Söyleşisi Kapsamında Dr. Ömer Kamacı Konuğumuz Oldu

İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü  Ekoloji ve Evrim Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Dr. Ömer KAMACI bizlerle oldu.

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından bilim insanlarını öğrencilerle buluşturarak toplumumuzda bilim farkındalığını ve okuryazarlığını geliştirmek, bilim dünyası ile toplumumuzun bilim iletişimini arttırmak amaçlarıyla düzenlenen Bilim Söyleşileri, alanında uzman bilim insanlarını; ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerle bir araya getiren, yaklaşık 1 - 1,5 saatlik sunum ve soru-cevap bölümlerinden oluşan etkinliklerdir.

 

Bilim Söyleşileri kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü  Ekoloji ve Evrim Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi, Bilimin Ucunda adlı kitabın yazarı ve aynı adlı Instagram sayfasının kurucusu Dr. Ömer KAMACI bizlerle oldu.

 

Dr. Ömer KAMACI, Yer ve Deniz Bilimleri konusu altında "Dünyanın Yaşının Hesaplanması Serüveni" başlığıyla bizlere bilgi verdikten sonra öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sorularını cevapladı.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Beşiktaş Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)