Türkiye Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!

Cumhuriyet bayramımız büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Sevgili Makbule Orman Ortaokulu Ailesi,

 

Büyük bir gurur ve coşku içinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamak için bir araya geliyoruz. Bu özel dönüm noktasında, Cumhuriyetimizin temellerini atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz.

 

100 yıl önce başlatılan bu büyük yolculuk, özgürlük, bağımsızlık ve demokrasi idealine olan bağlılığımızı simgeliyor. Türkiye'nin tarihindeki bu önemli dönemeçte, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiriyor, aynı zamanda daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerlemenin heyecanını yaşıyoruz.

 

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte, Cumhuriyetimizin 100. yılında daha da güçlenerek, bilgi ve sevgi dolu nesiller yetiştirmeye kararlıyız. Geleceğe umutla bakarken, geçmişimizin bize öğrettiği değerleri unutmayacağımıza olan inancımızı bir kez daha yineliyoruz.

 

Cumhuriyet Bayramı'nı coşku ve gurur içinde kutlarken, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde nice yüzyıllara daha ilerlemesini diliyor, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın haklı gururunu birlikte yaşıyoruz.

 

Nice yıllara!

Feda Türkiyem Videosu

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Makbule Orman Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)